De Efteling gaat Bosrijk uitbreiden!

Nieuwe huisjes in de Efteling. Kom met grotere groepen overnachten!

Deze week is gestart met de voorbereidingen van de bouw van 12 nieuwe Boshoeves in Efteling Bosrijk. Hierdoor beschikt het vakantiepark komende zomer over 144 extra bedden.

Er komen dus 12 nieuwe groepsaccommodaties bij in Vakantiepark Efteling Bosrijk. Het gaat om 144 bedden, verdeeld over 12 hoeves die per 2 verdeeld staan in het bestaande vakantiepark. De nieuw te bouwen Boshoeves hebben dezelfde uitstraling en inrichting als de 8 al bestaande groepsaccommodaties, behalve dat de woningen niet te schakelen zijn tot accommodaties voor 24 personen. Oplevering staat gepland voor komende zomer en de nieuwe groepsaccommodaties zijn vanaf nu boekbaar.

Nieuwe huisjes in de Efteling. Kom met grotere groepen overnachten!

Voor groepen tot 12 personen

Er is veel vraag naar groepsaccommodaties voor grotere groepen, vooral naar de accommodaties van 180 m2 voor groepen tot 12 personen. Uitbreiding van het huidige aanbod is nodig om in de toekomst meer (internationale) gasten een verblijf te kunnen bieden. Vakantiepark Efteling Bosrijk telt straks twintig groepsaccommodaties. In het vakantiepark zijn ook rolstoelvriendelijke groepsaccommodaties, deze zijn alleen via de klantenservice te boeken. In het naastgelegen Vakantiepark Efteling Loonsche Land liggen 15 accommodaties voor 12 personen.

Van alle gemakken voorzien

De eerste gasten kunnen vanaf zomer 2019 slapen in de nieuwe accommodaties, die echt van alle gemakken voorzien zijn. Naast een ruime woonkamer en grote keuken vind je op de begane grond ook een 2-persoons slaapkamer en een badkamer. De overige 5 slaapkamers en 2 extra badkamers liggen op de eerste verdieping. In elke Boshoeve zijn bovendien ook 2 kinderstoelen en 2 babybedjes aanwezig. Daarnaast zijn er 3 aparte toiletten en een groot terras buiten, al dan niet aan het water. Extra luxe: alle bedden zijn bij aankomst al voor je opgemaakt! Er ligt een welkomstpakket met keukendoeken e.d. voor je klaar, in de badkamers zijn voldoende badhanddoeken aanwezig en ook de eindschoonmaak is inclusief! Je kunt zelfs al direct een kopje koffie zetten. In Vakantiepark Efteling Bosrijk kom je tot rust en geniet je samen in het groen.

Plattegrond
Begane grond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond eerste verdieping

Unieke ligging in de natuur

Vakantiepark Efteling Bosrijk ligt midden in de Brabantse bossen en op loopafstand van de Efteling. Bezoekers kunnen overnachten in luxe en sfeervolle huysen voor 6 of 8 personen in het bos, aan het water of aan een gezellig dorpsplein, in appartementen voor maximaal 4 personen in het Poorthuys of het Landhuys, of in grotere Boshoeves voor groepen van 12 tot 24 personen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

All rights reserved Pret-Parken.com
%d bloggers liken dit: