DJ Quintexx & DJ Youri Griffin draaien bij Duinrell Fun Run

DJ Quintexx & DJ YouriGriffin

DJ Quintexx en DJ Youri Griffin zijn twee broers die een jaar geleden zijn begonnen met dj-en, nadat zij een optreden van Afrojack hadden bijgewoond in hun woonplaats Spijkenisse en enthousiast werden om ook dj te worden. Het afgelopen jaar hebben deze twee jonge talentvolle dj’s al verschillende optredens verzorgd op diverse evenementen en hebben als doel om op de grotere festivals op te kunnen treden. 

DJ Quintexx & DJ YouriGriffin

De twee dj’s dragen ook graag hun steentje bij voor het goede doel en hebben daarom met hun dj talent al voor verschillende goede doelen optredens verzorgd. Ze kwamen in contact met de organisatie achter de Duinrell Fun Run die meerdere goede doelen evenementen organiseert.

Zo hebben ze voor hen hun bijdrage al geleverd aan de ADO Den Haag Stadium Fun Run en de Excelsior Stadium Fun Run.

Duinrell Fun Run

Nu staan beide broers op 3 maart aanstaande als dj bij de Duinrell Fun Run. De Duinrell Fun Run is een Fun Run voor het Ronald McDonald Huis Den Haag en Stichting Opkikker. Er is een parcours van 1 km, 3 km, 6 km en 9 km dwars door het pretpark langs alle bekende attracties en de schitterende natuur van Wassenaar. Ook de Decathlon heuvel wordt weer bedwongen.

DJ Quintexx & DJ Youri Griffin draaien bij Duinrell Fun Run

Door mee te doen aan deze run en door middel van extra sponsorgeld op te halen, kunnen er nachtjes slapen worden gerealiseerd voor het Ronald McDonald Huis Den Haag en Opkikkerdagen voor Stichting Opkikker.

Net als bij de vorige editie kun je bij elke afstand kiezen voor de complete beleving van de Duinrell Fun Run (kies voor “Run & Park” bij het inschrijven). Voor de echte hardlopers kun je er bij de 6 en 9 km ook voor kiezen om enkel te komen voor het hardlopen (kies “Run”). Je mag dan een uurtje voor de start het park in om je prestatie te leveren.

Bij je inschrijving ontvangen de eerste 500 deelnemers een gratis Duinrell Fun Run hardloopshirt!

Geen zin om te rennen? Maar wel je lopers aanmoedigen? Dat kan ook met een introducé ticket.

Op de website http://www.hetsportiefstedagjeuit.nl kun je meer informatie vinden over dit evenement en kun je inschrijven voor deelname aan dit evenement.

Wil je meer weten over DJ Quintexx en DJ Youri Griffin, volg hen dan dan op hun Instagram of Facebookpagina.

Support de broers op social media

Instagram.com/djquintexx 

Facebook.com/djquintexx

Instagram.com/djyourigriffin 

Facebook.com/djyourigriffin


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

All rights reserved Pret-Parken.com
%d bloggers liken dit: