Efteling langer open in de meivakantie

Wie in de meivakantie (13 april t/m 5 mei) op bezoek komt kan twee uur langer genieten van veel attracties en entertainment. Het park is in die periode open van 10.00 tot 20.00 uur.

De Efteling is elke dag van het jaar open. Maar ook in april kriebelt in Kaatsheuvel de lente. De Vliegende Hollander en de Piraña bootjes kiezen weer het ruime sop en vanaf 6 april zijn er weer dagelijkse voorstellingen van de spannende Parkshow Raveleijn. Meer dan 80.000 kleurige bolbloemen als tulpen en narcissen en 45.000 voorjaarsbloeiers brengen overal het lentegevoel. 

Wie in de meivakantie (13 april t/m 5 mei) op bezoek komt kan twee uur langer genieten van veel attracties en entertainment. Het park is in die periode open van 10.00 tot 20.00 uur.

De laatste twee uur blijven grote attracties zoals Symbolica, Droomvlucht, het Sprookjesbos, Villa Volta, Vogel Rok en enkele zweefmolens op het Anton Pieck Plein open, net als een aantal horecalocaties. Er zijn extra Parkshows Raveleijn en Sprookjesboom. 

Entertainment in de meivakantie

In het openluchttheater in het Sprookjesbos kunnen de kleinste bezoekers naar hartenlust meezingen en dansen met o.a. Roodkapje, Ezel, Wolf en Fakir in de Parkshow Sprookjesboom. In Raveleijn groeien vijf kinderen uit tot volwassen ruiters te paard om samen de wrede overheerser van de stad Raveleijn te bevechten.

Dagelijks ontmoeten bezoekers Eftelingbewoners zoals Pardoes, Ruiter Thomas, Prinses Assepoester en Roodkapje in de meivakantie. In de weekenden en tijdens de vakanties vertelt de Sprookjessprokkelaar zijn verhalen in het park.

Vernieuwing in het Efteling Hotel

Overnachten inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark kan in het Efteling Hotel of een van de vakantieparken van de Efteling. Onlangs werd de Raveleijn Suite geopend in het Efteling Hotel. Deze 4-persoonssuite heeft een heuse torenkamer waar geheime ruiterbijeenkomsten plaats kunnen vinden voor het slapengaan.

https://videopress.com/v/Tikwn61H
All rights reserved Pret-Parken.com
%d bloggers liken dit: