Ga op Valentijnsdag naar Duinrell met korting!

Nog nooit heeft Duinrell zoveel korting gegeven. Nu kan je met Valentijnsdag op toffe date!

Duinrell geeft voor het eerst in de geschiedenis zo’n grote korting. Met Valentijnsdag krijg je namelijk het tweede kaartje helemaal gratis waardoor je €22,50 korting krijgt.

Voor deze exclusieve Valentijnsdag-actie zijn maximaal 400 tickets beschikbaar, dus wees er snel bij (op= op). De Duinrell woordvoerster geeft bovendien aan dat het Tikibad ook helemaal in de stijl zal zijn van de liefde: compleet met hartjesballonnen en rode loper.

Valentijnsdag, wat is er te doen?

  • Op 14 februari 2019 staat het Tikibad in het teken van Valentijnsdag. Kom speeddaten met je geliefde!
  • Geniet samen van 16 unieke glijbanen: dobber romantisch rond in de Lazy River of ga met grote snelheid van de Blits en Flits! 
  • Kortingsactie: 2e persoon gratis! Neem je valentijn, of vriend/vriendin/broer/zus, etc. gratis mee.
  • Wij zorgen voor een romantische setting met o.a. hartjesballonnen en en rode loper. 
  • Alleen vooraf online te bestellen. Tickets zijn geldig op 14 februari 2019, en niet geldig i.c.m. met andere acties of kortingen. 
  • Max. 400 tickets beschikbaar. Koop snel je tickets(op=op)! 
  • Openingstijden Tikibad van 16:00 t/m 21:30 uur.

Dus verras je date, lover, beste vriend of vriendin of andere dierbare op 14 februari 2019 met een wel heel bijzonder avondje uit: een speeddate in het Tikibad van Duinrell. Stap samen in een tweepersoonsband en glijd romantisch, onder de sterrenhemel door, van de glijbanen Moonlight en Starfright of raas met grote speed naar beneden in de glijbanen Blits en de Flits.

Wat is het Duinrell en het Tikibad?

Duinrell staat voor passie, puur en plezier. Met 1.391.608 bezoekers in 2018 is Duinrell het een na grootste attractiepark van Nederland in bezoekersaantallen.

Op Duinrell vind je meer dan 40 attracties voor jong en oud en met zestien unieke glijbanen is het Tikibad het grootste indoor waterpark van de Benelux. Nieuw is het Kids Waterpark Playa, geopend sinds juli 2017, een overdekt waterpark paradijs speciaal voor kinderen onder de 120 centimeter.

Met dit nieuwe Kids Waterpark met maar liefst vier glijbanen, een waterval en tipping bucket, is het Tikibad een waterpark en glijbanenparadijs geworden voor het hele gezin.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

All rights reserved Pret-Parken.com
%d bloggers liken dit: