[korting alert] €10 voor Julianatoren, Hellendoorn of Drievliet!

Voor maar €10 euro naar één van deze drie parken? Dat is nog eens een mooie deal. Pak je korting en bestel!

Wil je goedkoop naar één van deze drie parken? Lees dan vooral verder en pak je korting!

Avonturenpark Hellendoorn

Speciaal voor jou opent Avonturenpark Hellendoorn dit jaar eerder haar deuren. Op zaterdag 13 april en zondag 14 april kun je met korting naar Avonturenpark Hellendoorn en genieten van een speciaal pre-openingsweekend!

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark waar heel veel te beleven is! Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows: twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers, een outdoor Slidepark met 11 waterglijbanen en nog veel meer!

Tickets bestellen? Klik hier

Kinderpretpark Julianatoren

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10  jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Dit jaar met een nieuwe attractie. Het park opent een Freefall toren!

Bezoek het Kinderpretpark Julianatoren en profiteer van korting & gratis parkeren!

Tickets bestellen? Klik hier

Familiepark Drievliet

Dagje Drievliet…. Wie wil dat nou niet?
In Familiepark Drievliet kan je volop pret maken in de vele attracties die het park rijk is.  Ben jij die waaghals die in de Formule X stapt? Je gaat in 2 seconden van 0-70 km/u.  In de CineMagic 5D presenteren wij de spectaculaire animatiefilm ‘The Curse of Skull Rock, zet de speciale bril op en beleef een spannend avontuur!

Tickets bestellen? Klik hier

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

All rights reserved Pret-Parken.com
%d bloggers liken dit: