Waarom de volledige prijs betalen voor een pretpark als het ook goedkoper kan? Wij willen dat een dagje pretpark voor iedereen betaalbaar moet zijn. Daarom hebben we op deze pagina actuele korting staan voor je favoriete pretpark en dierentuin.

Actuele korting

Pretparken doen vaak aan grote kortingsacties die massaal bekend zijn, Bijvoorbeeld de Albert Heijn actie met de Efteling. Maar er zijn natuurlijk ook acties die minder bekend zijn. Wij proberen op deze pagina het meest actuele aanbod aan acties bij te houden.

Met enige regelmaat hebben wij scherpe kortingsacties voor de volgende parken:

 • Familiepark Drievliet

 • Avonturenpark Hellendoorn

 • Walibi Holland

 • Efteling

 • Attractiepark Slagharen

 • Drouwenerzand

 • Julianatoren

 • Toverland

Ben je een korting tegen gekomen die wij niet hebben geplaatst? Meld dit dan aan ons en we zullen deze zo snel mogelijk plaatsen. Een korting aanmelden kan via het contactformulier.

Safaripark Beekse Bergen

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen.

Tijdens een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen verveel je je nooit. Ga op safari door onze prachtige natuur, ontdek de verschillende safariroutes en kom oog in oog met wilde dieren!

Voor korting klik hier

Overnachten in de Efteling

De Efteling is één van de mooiste pretparken van Nederland, en zelfs van Europa. Het bestaat al sinds 1952, en sindsdien is het een waar begrip geworden. Vanuit alle hoeken van de wereld komen mensen naar Kaatsheuvel om dit super leuke attractiepark te bezoeken. Een dagje Efteling blijft leuk, hoe jong of oud je ook bent. Als je een bezoekje wilt brengen aan de wereld vol wonderen, is het slim om goed vooruit te plannen met korting.

Met korting overnachten in de Efteling? Klik hier!

Drouwenerzand

Als  je een dag naar Drouwenerzand Attractiepark gaat hoef je geen tassen ‘vol’ eten mee te nemen, de entree is namelijk ALTIJD inclusief vers fruit, diverse belegde broodjes (nieuw!), frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade èn softijs! Handig toch? Dat je niet steeds je portemonnee hoeft te pakken.

Op een steenworp afstand van het Attractiepark vind je het Drouwenerzand Hotel. Hier kun je bijkomen van een dagje Attractiepark of na het ontdekken van de veelzijdige omgeving waaronder een tweetal unieke hunebedden vlak achter het hotel gelegen.

Overnachten in hotel Drouwenerzand? Kik hier voor de laagste prijs

DeltaPark Neeltje Jans

Het grootste zeeaquarium van Zeeland met interactieve presentaties. Hier openbaart zich het ongekende onderwaterrijkdom met tropische haaien zoals wit en zwartpunt rifhaaien, Luipaardhaaien, pijlstaartroggen, Kleurige zeeanemonen. Maar ook dieren uit de Oosterschelde en Noordzee zoals krabben, kreeften, roggen en andere vissen.

Klik hier!

Dierenbos

In de omgeving van het vakantiepark vind je ook diverse faciliteiten, dagattracties en mooie natuurgebieden. Voor de actieve vakantiegangers is er Sportiom ’s-Hertogenbosch, waar je kunt zwemmen, schaatsen of lasergamen. Liever cultuur opsnuiven? Bezoek dan een museum of maak een boottocht door de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Natuurlijk kun je ook een heerlijke wandeling of fietstocht maken in een van de vele natuurgebieden in de omgeving.

Uniek vakantie tussen de dieren bij Vakantiepark Dierenbos!

The Amsterdam dungeon combi met Madame Tussauds

The Amsterdam Dungeon wekt schrikbarende waargebeurde verhalen tot leven. Loop op filmwaardige sets ziekelijk acteurs tegen het lijf en onderga de spectaculaire special effects. Lach, schreeuw en huiver in deze unieke interactieve theatrale beleving.

Wij vinden het geweldig en we weten dat jij dat ook zult vinden, omdat:

 • Het leerzaam leedvermaak is.
 • Je 12 shows, 10 acteurs en 500 jaar aan duistere geschiedenis gaat beleven.
 • Geen tour hetzelfde is, jij maakt namelijk deel uit van de ervaring.

Wij zijn de zwarte komedie van attracties; donker, ‘sfeervol’ en erg grappig!

Madame Tussauds

Madame Tussauds Amsterdam is een wassenbeeldenmuseum in het Nederlandse Amsterdam en bevindt zich aan de Dam. Het is een van de locaties van Madame Tussauds.

The Amsterdam Dungeon bezoeken met Madame Tussauds met een mooie combikorting? Klik hier!

Een dagje weg met Tripper

Tripper biedt met enige regelmaat scherpe prijzen aan voor je favoriete dagje weg. Ook kan je via Tripper goedkoop naar de sauna of andere leuke bezigheden!

Voor het actuele aanbod van Tripper klik je hier.

 

Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is een attractiepark in Kalkar, Duitsland. Het is sinds 1995 gevestigd in de nooit als elektriciteitscentrale in gebruik genomen kweekreactor Kalkar.

Voor de actuele aanbieding, klik hier!