Monopoly heeft vanaf nu een Efteling editie!

Monopoly heeft vanaf nu een Efteling editie! - Pret-Parken.com

Ben jij gek op Efteling spelletjes? Goed nieuws! De Efteling heeft vanaf vandaag een eigen uitgave van het wereldberoemde gezelschapsspel Monopoly.

Monopoly heeft vanaf nu een Efteling editie! - Pret-Parken.com

Over het speelbord door de Efteling

Monopoly is sinds 1935 het meest gespeelde bordspel ter wereld. Inmiddels zijn er meer dan 300 miljoen stuks verkocht in meer dan 50 landen.

Deze unieke Efteling-editie van het spel neemt fans mee langs tal van bekende attracties, zoals Droomvlucht, Villa Volta en de Python. De stations van het spel worden symbolisch ingevuld door de Efteling-verblijfsaccommodaties.

Monopoly heeft vanaf nu een Efteling editie! - Pret-Parken.com

“Een mooie traditie”

Het spel ademt de sfeer van de Efteling. Zelfs de Kans- en Algemeen Fondskaarten staan vol met typische Efteling-wetenswaardigheden en het speelgeld is ‘echt’ Efteling-geld.

“We zijn enorm trots op deze speciale Efteling-editie van het iconische Monopoly spel. Samen Monopoly spelen is, net als een dagje naar Efteling met het gezin, een mooie traditie.

Zo komt er een stukje Efteling-beleving bij de mensen thuis,” aldus Fons Jurgens, algemeen directeur Efteling.

Monopoly heeft vanaf nu een Efteling editie! - Pret-Parken.com

Cadeau-tip voor de feestdagen

Efteling-Monopoly is een leuke cadeau-tip voor de feestdagen, en vanaf vandaag, zaterdag 13 oktober, is het spel verkrijgbaar in de Efteling voor € 55,- bij Efteldingen, Marskramer en Jokies Wereld.

Abonnementhouders ontvangen 5% korting. Het spel wordt vanaf donderdag 1 november tevens bij Intertoys, Toychamp (BE) en bol.com verkocht.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

All rights reserved Pret-Parken.com
%d bloggers liken dit: