Red Skull komt naar Disneyland Parijs

Red Skull komt naar Disneyland Parijs - pret-parken.com

Red Skull verschijnt in het Marvel seizoen van Super Heroes in Disneyland Parijs.
Red Skull is het nieuwste Marvel-personage dat aan het evenement zal worden toegevoegd, nadat Captain America werd aangekondigd.

Dit is de eerste keer dat Red Skull in de parken verschijnt, nadat hij eerder dit jaar zijn debuut maakte op de Marvel Day at Sea van Disney Cruise Line.

Red Skull komt naar Disneyland Parijs - pret-parken.com
Red Skull op de Disney Cruise Line

Marvel Season of Super Heroes loopt van 23 maart – 16 juni 2019 en brengt spannende Marvel-verhalen en personages tot leven met shows en ervaringen met Spider-Man, Captain America, Iron Man, Star-Lord en andere Super Heroes.

Wie is Red Skull?

The Red Skull, Johann Schmidt, was een voormalige nazi-generaal en vertrouweling van Adolf Hitler. Hij is lid geweest van HYDRA en een vijand van Captain America, S.H.I.E.L.D. en de Avengers.

Zijn herinneringen en persoonlijkheid werden bij wijze van experiment overgebracht in het gekloonde lichaam van Captain America, waardoor hij de perfecte mens werd.

Hoewel hij vermoord is, wist hij zijn geest over te brengen in het lichaam van Aleksandr Lukin en leeft aldus voort.

De Red Skull had geen superkrachten. Hij was echter wel een ervaren strateeg en politiek meesterbrein.

Toen Skull het gekloonde lichaam van Captain America kreeg, verkreeg hij ook diens krachten: kracht, snelheid en uithoudingsvermogen zo groot als maximaal mogelijk voor ene mens.

Hij is getraind in het gebruik van de meeste vuurwapens, en is een ervaren vechter.

Red Skull heeft altijd een speciale sigaret bij zich waarmee hij een dodelijke dosis van zijn favoriete gif “Dust of Death”(dat het slachtoffer dezelfde rode schedel als hijzelf geeft) kan afschieten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

All rights reserved Pret-Parken.com
%d bloggers liken dit: