Toverland

Toverland presenteert Halloween Days en Halloween Nights

Attractiepark Toverland viert vanaf zaterdag 13 oktober Halloween, met Halloween Days in de gehele herfstvakantie en Halloween Nights op een zestal avonden.

Tijdens de Halloween Nights jagen maar liefst tachtig scare actors de bezoekers de stuipen op het lijf in vijf scare zones, twee spookhuizen en een doolhof.

De avonden worden dit jaar voor het eerst afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Nieuw dit jaar zijn de Halloween Days, met extra Happy Halloween-activiteiten voor de hele familie.

Toverland presenteert Halloween Days en Halloween Nights - Pret-Parken.com

Discover Your Own Fear

De Halloween Nights starten om 18.30 uur met een grote Halloween-parade. Daarna nemen de griezels hun intrek in vijf scare zones, twee spookhuizen en een doolhof.

Maar liefst drie scare zones zijn nieuw: ijsheks Morgana speelt de hoofdrol in ‘Morgana’s Frozen Souls’, angstaanjagende zeewezens dolen rond in ‘Shadows Of The Sea’ en in ‘Cirque’ zetten clowns de boel op stelten.

De avonden worden afgesloten met de adembenemende vuurwerkshow ‘Discover Your Own Fear’, waarin de strijd tussen goed en kwaad centraal staat.

Het mysterie in het spookhuis

Speciaal voor de Halloween Days hebben fladderende spoken, talloze pompoenen en griezelige heksen hun intrek genomen in het overdekte themagebied Land van Toos.

Drie keer per dag wordt de Halloween-show ‘Het mysterie in het spookhuis’ opgevoerd. Tijdens deze show beleven twee toverbroertjes een spannend avontuur.

Daarnaast kunnen bezoekers een wandeling wagen in het mysterieuze griezeldoolhof of toverdrank brouwen met de heksen.

Toverland presenteert Halloween Days en Halloween Nights - Pret-Parken.com

Toverland Halloween Express

De shop in het themagebied Wunderwald wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot speciale Halloween-shop.

Toverland

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: