Trouwen in Disneyland Parijs

Ga trouwen op de meest sprookjesachtige plek ter wereld.

Altijd al gedroomd van een ‘fairytale wedding’? Het is mogelijk om te trouwen in Disneyland Parijs met een huwelijksceremonie bij het kasteel in het Disneyland Park.

Disney’s Fairytale wedding

Disneyland Parijs biedt vlakbij de stad van de liefde de perfecte romantische setting om van deze gelegenheid een onvergetelijke dag te maken. Wij openen onze deuren om alle dromen en wensen van bruidsparen werkelijkheid te laten worden, met het Kasteel van Doornroosje als achtergrond. De Disney’s Fairy Tale Weddings bieden bruidsparen de unieke kans om een onvergetelijke ervaring mee te maken: een uniek huwelijkssprookje. Met de Royal Wedding Collections kunnen bruidsparen hun bruiloft helemaal naar eigen inzicht invullen en met de Romantic Wedding Collections kunnen zij de viering kiezen die het beste bij hun dromen past.

Waan je als echte prinses in je eigen sprookje. Je droomhuwelijk begint goed.
Trouwen in Disneyland Parijs is een waar sprookje op zich. Rijdt met een koets naar het kasteel en voltrek de huwelijkse ceremonie.

Wat kost trouwen in Disneyland Parijs?

Voor een huwelijk voor het kasteel van Doornroosje moet je wel diep in je portefeuille tasten. Een privéceremonie, ’s morgens voor het park opent, met veertig gasten (die zelf voor hun overnachting en transport moeten zorgen), kost ongeveer 53.960 euro.

Het vernieuwen van je huwelijksbeloften kost tussen de 8.000 en 10.000 euro.

  • Bij Disney’s Newport Bay Club: vanaf € 32.000
  • Bij Disneyland Hotel: vanaf € 44.000
  • Voor het kasteel van Doornroosje: vanaf € 55.000
Rijdt met je sprookjes koets richting het kasteel

Trouwen in Amerika

Wil je opgehaald worden in een glazen koets of je jawoord geven voor het Disneykasteel? Het kan allemaal, maar het kost wel een aardige duit. Voor een slordige 165.000 euro is het amusementspark helemaal voor jou tijdens je trouwerij. Verblijf in één van de hotels is inbegrepen, maar de tickets naar Amerika mag je er nog bovenop rekenen.

Meer informatie of boekingen over het trouwen in Disney kun je per mail stellen aan het Fairytale Wedding team: dlp.weddings@disney.com.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

All rights reserved Pret-Parken.com
%d bloggers liken dit: