Walibi Holland onthult trein van Untamed

Walibi Holland onthult de trein en het logo van Untamed

Vandaag was het zo ver. Waibi Holland nodigde pers en genodigden uit om een kijkje te komen nemen bij Untamed. Met als belangrijke onthulling, de trein.

Walibi Holland onthult de trein en het logo van Untamed
Het logo van Untamed

Mascha van Till kondigde bij de opening van themagebied Wilderness aan dat er overal zand op de paden ligt. Ook zij ze dat dit gebied geen gemaaide grasgebieden hebben en de planten en struiken niet snoeien. Het park laat de natuur dit gebied volledig overnemen.

Het logo van Wilderness in Walibi Holland
Het logo van themagebied Wilderness

De toegangspoort tot het nieuwe themagebied ziet er een beetje vreemd uit. Het lijkt op een uit de hand gelopen knutselwerkje. De uitstraling van het nieuwe themagebied ziet er momenteel nog alles behalve wild uit maar dat zal een kwestie van tijd zijn.

Als dit gebied helemaal volgroeid met planten en struiken is zal het een schitterend gebied zijn voor Halloween. Maar of het voor of het voor de rest van het seizoen ook een succes is valt nog te zien. Momenteel lopen wij er nog niet erg warm voor.

De trein van Untamed is door Walibi aangekondigd door middel van een video
De trein van Untamed

Dit is hem dan, de trein van Untamed. Voor op de eerste coach zit een ontwerp wat sterk lijkt op een vlieg. Walibi heeft de trein nog ergens opgeslagen dus deze kon er niet fysiek bij zijn helaas. Hierdoor kwam het park met een foto/video van de trein.

Wij zijn zeer benieuwd en kunnen niet wachten tot de opening op 1 juli.

All rights reserved Pret-Parken.com
%d bloggers liken dit: